Bloggpausen fortsätter

Nu är jag hemma igen och hade egentligen tänkt sätta igång att skriva blogginlägg. Tyvärr får det vänta ett tag till – jag ligger nämligen i krig. Det är ett krig som egentligen inte skulle behöva utkämpas, men eftersom psykiatrin har valt att lägga sina resurser på att neka mig individuellt utformat stöd, istället för att lägga motsvarande resurser på att ge mig stödet, så har det blivit såhär. Att kriga tar nästan all min energi, men jag har bestämt mig för att vinna. Vårdföretaget i fråga ska få visa att deras vision (tillgänglighet, flexibilitet och patienten i centrum) inte bara är floskler som man inte behöver leva upp till. Bollen ligger just nu hos verksamhetschefen och fortsättning följer. 

Postad i

Kommentarer till “Bloggpausen fortsätter

  1. Usch va arg man kan bli på psykiatrin och myndigheter! Varför ska det vara ett problem att ge stödet som folk behöver?! Jag vet hur det känns, jag fick själv kriga i flera år för att få en utredning för diagnos! Och tror du man fick nån ursäkt sen för att de begått tjänstefel genom att vägra mig utredningen, när mina diagnoser var ett faktum?! Nix!
    Jag ska skriva ett brev till dig som jag lovat 🙂 Har inte haft tid/ork/ro än, men det kommer! Kram till dig som är så beundransvärd & stark, kom ihåg att det är DU som har rätten på din sida! Låt ingen trycka ner dig! Kram!

    1. Jag förstår inte heller varför det måste vara så krångligt. Det känns som om man skulle behöva vara både jurist och journalist för att kunna få det stöd man behöver. Helt sanslöst att du var tvungen att bråka för att få göra en utredning, och i flera år dessutom! Så ska det verkligen inte vara. Vad skönt att du fick till en utredning till sist!

      Du behöver inte känna någon stress över brevet. Skriv när du orkar och hinner. Jag ser fram emot brevet. 🙂 Tusen tack för de fina orden också. <3 Jag ska vinna det här kriget! Och nej, om de försöker sätta sig på någon så har de valt fel person. 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *